Wednesday, July 25, 2012

Η μακρά λίστα του Βραβείου Μαν Μπούκερ

Ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα η μακρά λίστα του βρετανικού λογοτεχνικού βραβείου Μαν Μπούκερ. Τα υποψήφια βιβλία είναι:

The Yips - Nicola Barker

The Teleportation Accident - Ned Beauman

Philida - André Brink

The Garden of Evening Mists - Tan Twan Eng

Skios - Michael Frayn

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry - Rachel Joyce

Swimming Home - Deborah Levy

Bring up the Bodies - Hilary Mantel

The Lighthouse - Alison Moore

Umbrella - Will Self

Narcopolis - Jeet Thayil

Communion Town - Sam Thompson

Η μικρή λίστα θα ανακοινωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και ο νικητής στις 16 Οκτρωβρίου.

No comments: