Monday, August 13, 2012

Νέα Βιβλία: Amanda Eyre Ward – Close Your Eyes


Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της η Λόρεν Μαχντίαν ήταν σίγουρη για δυο πράγματα: ότι η μητέρα της ήταν νεκρή κι ο πατέρας της δολοφόνος. Προτού συμβεί η τραγωδία η Λόρεν ζούσε μια προστατευμένη ζωή στις όχθες του νησιού Long Island Sound, όπου κατοικούσαν ευκατάστατες και κατά τα φαινόμενα αξιοπρεπείς οικογένειες, μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια. Όλ’ αυτά μέχρι που ένα πρωί η οκτάχρονη τότε κόρη και ο μεγαλύτερος της αδελφός, ξύπνησαν για να βρουν τη μητέρα τους νεκρή και τον πατέρα τους να έχει συλληφθεί για το φονικό.

Τώρα, χρόνια μετά, στη ζωή της Λόρεν εξακολουθεί να επικρατεί αβεβαιότητα. Κάποιες νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θα την αναγκάσουν να ταξιδέψει και πάλι, αυτή τη φορά πιο διεξοδικά, στα μονοπάτια της μνήμης της, βάζοντας στο περιθώριο την εκδοχή της ιστορίας την οποία μέχρι τώρα πίστευε απόλυτα, και ψάχνοντας μέσα εκεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ, πριν το φονικό.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί αύριο, 14 Αυγούστου, σε νέα χαρτόδετη έκδοση. Είναι ήδη διαθέσιμο σε μια έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και σε eBook.

Η Amanda Eyre Ward είναι μια πολυβραβευμένη αμερικανή συγγραφέας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα προηγούμενά της βιβλία: Forgive Me, How to Be Lost και Sleep Toward Heaven. Ζει στο Όστιν του Τέξας με την οικογένειά της.

No comments: